CÉGISMERTETŐ  INFOMÁTRIX  HÍREK  BELÉPÉS  
    Magunkról       Referenciák     Szolgáltatás                      

A Main-Car Kft magyar magánszemélyek által 1997-ben alapított társaság. Fő tevékenysége a szoftverfejlesztés és ügyfeleinek támogatása a letelepített rendszerek használatában. A gazdaság széles spektrumából a társaság elsősorban a járművekkel, azok alkatrészeinek kereskedelmével, a járművek javításával foglalkozó szereplőket támogatja szoftvereivel. Az alapítók szándéka egy olyan cég létrehozása volt, amely ebben a gazdasági szektorban teljes ügyviteli megoldást tud szállítani vevői részére.

Az infoMátrix néven kifejlesztett szoftverét már a tervezés fázisában ennek a piacnak az igényeihez igazította, figyelembe véve a sajátos ügyviteli, logisztikai igényeket. Az infoMátrix, sokoldalú alakíthatóságának köszönhetően, sikeresen üzemel számos referenciahelyen, gépjármű és motorkerékpár márkakereskedésekben, nagyhaszonjármű és munkagép képviseleteken, hajózási szolgáltatónál.

A társaság nem hagyja magára vevőit a letelepített infoMátrix példányokkal. Jellemző üzleti kapcsolatai többéves múltra tekintenek vissza. Szolgáltatásaival segíti az infoMátrix gördülékeny és akadálymentes használatát, méltányos és tervezhető költségű átalánydíjas szerződés alapján gondoskodik a jogszabálykövetésről, fejleszti folyamatosan a terméket és nyújt ügyfélszolgálati segítséget.

Budapesti székhelyén rendszerszervező, fejlesztő és ügyfélszolgálati munkatársakkal áll vevői rendelkezésére a társaság. A Main-Car Kft. a folyamatosan bővülő vevőkörében élvezett bizalomra támaszkodva, hosszútávú fejlesztési terveit gondozva, bizakodva tekint a jövőbe.


 

Cím 1143. Budapest, Szobránc u. 29.
Telefon (1) 222-5479, (1) 222-5480
Fax (1) 469-0700
E-mail main-car@main.hu
Térkép megjelenít


Szoftver értékesítés, ügyvezetés
Szombathelyi Zoltán
Telefon: +36 30 9646706
E-mail: szombathelyi.zoltan@main.hu
 


  Az Ön IP címe: 54.90.204.233  
©2005 Main-Car Kft. Minden jog fenntartva!