CÉGISMERTETŐ  INFOMÁTRIX  HÍREK  BELÉPÉS  
    Infomátrix     Tech. feltételek       GY.I.K                  

Az infoMátrix szoftver járművek kereskedésével, szervizelésével foglalkozó cégek informatikai igényének kielégítésére készült. Tervezése, kifejlesztése során folyamatosan szem előtt tartottuk ennek az ágazatnak a sajátos ügyviteli, logisztikai szempontjait.

Olyan szoftver kifejlesztése volt a cél, amely egy márkakereskedésben vagy független szervizben a gazdasági tevékenység minden lényeges adatát egyetlen integrált rendszerben összefogja, az ügyviteli lépések ellenőrzése révén védi a tulajdonosok érdekeit, a felhalmozott adatok elemzésével hatékonyan segíti a döntéshozók munkáját.

Az infoMátrix e célok elérése érdekében - összeintegrálható modulok formájában - a következő tevékenységek nyilvántartására terjed ki:

• Járműkereskedelem
• Járművek bérbeadása
• Járművek szervizelése
• Lakatos- és fényezőüzem
• Alkatrész raktározás és anyaggazdálkodás
• Marketing és ügyfélkapcsolat (CRM)
• Pénzügy (számlák, pénztárak, folyószámlák)
• Tárgyieszközök nyilvántartása
• Számvitel (főkönyv, mérleg)

Az infoMátrix fejlesztése 1998-ban kezdődött meg az azt megelőző szoftver üzemeltetése során felhalmozott sokéves tapasztalat alapján. A fejlesztésre fordított több tízezer óra után 2001-ben került először alkalmazásra, és az eltelt időben örvendetesen elterjedt, bizonyítva ezzel alkalmasságát, hatékonyságát. Sokoldalú alakíthatóságának köszönhetően, sikeresen üzemel számos referenciahelyen, gépjármű és motorkerékpár márkakereskedésekben, nagyhaszonjármű és munkagép képviseleteken.

Elterjedését elősegítette, hogy cégünk szolgáltatásaival segíti az infoMátrix gördülékeny és akadálymentes használatát, gondoskodik a jogszabálykövetésről, folyamatosan fejleszti a terméket és ügyfélszolgálati segítséget nyújt.

Az infoMátrix teljes egészében magyar fejlesztés és minden részletében illeszkedik a magyar - immár EU-konform - gazdasági környezethez. Nem egy külföldi rendszer kényszerű megszorításokkal tűzdelt hazai adaptációja, így áraival is igazodik a mai magyar valósághoz.

Az infoMátrix grafikus felületű, SQL alapú program. Ez a technológia nagy adatbiztonságot és rövid válaszidőket tesz lehetővé. A munkállomások képességeivel szemben támasztott alacsony igénye és a takarékos adatforgalomra hangsúlyt fektető programkód következtében kis befektetéssel üzembe helyezhető és üzemeltethető minden átlagos informatikai infrastruktúrában. Több telephelyes cégek ügyvitele egyszerű internet kapcsolaton keresztül megoldható. Olvasson többet a műszaki részletekről.

Az infoMátrixot múltja és jövője, megbízhatósága és kényelmes kezelhetősége alapján bátran ajánljuk mindazon leendő ügyfelünknek, akik hosszútávra keresnek ügyvitelük támogatásához megnyugtató informatikai megoldást és szolgáltató partnert.

 


  Az Ön IP címe: 54.197.24.206  
©2005 Main-Car Kft. Minden jog fenntartva!