CÉGISMERTETŐ  INFOMÁTRIX  HÍREK  BELÉPÉS  
    Infomátrix     Tech. feltételek       GY.I.K                  

Az infoMátrix AKE modulja a járműkereskedelem ügyvitelét támogatja. Tevékenysége kiterjed az új és a használt járművek értékesítésének teljes folyamatára. A modul nagymértékben hozzáigazítható egy-egy márka egyedi jellemzőihez, miközben egyszerre több márka és több telephely kezelésére is alkalmas.

A modul a képviselt márkák rendelhető típusainak adataiból táplálkozik . Rögzíthető az extra felszerelések köre, azok egybeépülési szabályai, árai. A típusokhoz folyamatosan aktualizálható árlisták köthetők. Ezen adatok felhasználásával az infoMátrix segít a járműgyártási rendelés összeállításánál , felkínálja a kijelölt típushoz rendelhetű extrákat, ügyel a kiválasztott extrák egybeépíthetőségére, kiszámolja a pillanatnyi összeállítás listaárát. A felvett rendelések logisztikai állapota egészen a jármű leszállításáig bezárólag az infoMátrixban is leképezhető.

A járművek értékesítését az eladható készlet sok szempontú szűrésével támogatja. A megfelelő jármű keresése során a kereskedő minden lényeges adathoz egyszerűen hozzájut. Üzletkötés reménye esetén a jármű meghatározott időre félretehető. Üzletkötéskor a jármű egyszerűen kiemelhető a listából és az alkuval kapcsolatos adatok egy vételi előjegyzésben rögzíthetők. Az infoMátrix végigkíséri a jármű átadásáig zajló logisztikai és pénzügyi folyamatokat. Segítségével automatizáltan lehet elkészíteni a szerződéseket , az előleg-, foglaló- vagy végszámlákat . Az értékesítási folyamat utolsó pontja a gépkocsi kiadása. A jármű készletről való levétele , amely fizikilag a kereskedésbe beérkezett járművek esetén a leltárlistából való kikerülést is jelenti, több szempont szerint is lehetséges.

A modul korrekten kezeli a felvásárolt , beszámított vagy a bizományos értékesítésre átvett használt járműveket is. Felügyel a különbözeti áfa helyes alkalmazására. A jármű átvételekor szükséges szerződéseket előre elkészített sablonok alapján kinyomtatja, rögzíti az ügylet fontos adatait.

A kereskedelmi modul segítségével nyilván lehet tartani a használat céljából (például tesztelésre, vagy bérautóként) átadott gépjárművek sorsát.

A kereskedések számára nagyon fontos, hogy az üzletkötők gyorsan tudjanak hasznos információt szolgáltatni ügyfeleiknek. Az értékesített jármű adminisztrációját egyszerűen és a hibalehetőségek széleskörű kizárásával bonyolíthassák le.

Az üzletkötők munkája és az értékesítés folyamata lépésenként nyomon követhető.

A modul segítségével végigkísérhető egy gépjármű fizikai és pénzügyi útja a megrendeléstől a kiadásig.

Az infoMátrix a teljes értékesítési folyamatot képes különféle dokumentumok nyomtatásával támogatni.


  Az Ön IP címe: 54.197.24.206  
©2005 Main-Car Kft. Minden jog fenntartva!