CÉGISMERTETŐ  INFOMÁTRIX  HÍREK  BELÉPÉS  
    Infomátrix     Tech. feltételek       GY.I.K                  

A lakatos és fényező javítások sajátos ügymenetét külön kiegészítéssel támogatja az infoMátrix. Ezek a munkák kis mennyiségben és értékben használnak fel sokféle olyan segédanyagot, melyek összértéke azonban számottevő lehet. A tételes nyilvántartás feleslegesen sok terhet okozna, ugyanakkor nem lehet eltekinteni ezeknek a költségeknek a vevőre átterhelésétől.

Az infoMátrix ezért lehetőséget ad a felhasznált anyagok vagy az elvégzett szolgáltatások értékének arányában önálló segédanyag költség felszámítására a proformában. A szerviz teljesítményét elemző kimutatások tartalmazzák egy időszak ilyen címen szerzett árbevételét, mely összevethető a raktárból kivételezett segédanyagok költségével. A megfelelő arány ezen számok birtokában megfelelően beállítható.

A lakatos javítások költségét gyakran viseli megosztottan az ügyfél és annak biztosító társasága. Az infoMátrixban felrögzíthetők a munkalapra a biztosítási szerződés és a kárfelvételi jegyzőkönyv releváns adatai. Ezek alapján a szoftver kiegészíti a proformát egy pénzügyi elszámolást taglaló résszel, melyben az ügyfél és a biztosító közötti költségmegosztás adatai láthatók. A pénzügy átterhelheti az ügyfél folyószámlájáról a biztosító folyószámlájára a megfelelő összeget, biztosítva ezzel, hogy a késedelmi felszólító és kamatterhelő automatizmusok a megfelelő címzettel foglalkozzanak.  Az Ön IP címe: 54.197.24.206  
©2005 Main-Car Kft. Minden jog fenntartva!