CÉGISMERTETŐ  INFOMÁTRIX  HÍREK  BELÉPÉS  
    Magunkról       Referenciák     Szolgáltatás                      

Bármilyen jól megírt szoftver is csak félkarú óriás megfelelő támogatás nélkül. Számos módon segítjük felhasználóinkat a rendszer bevezetésében, üzemeltetésében és a letelepített infoMátrix példányokat sem hagyjuk sorsukra.
 
A szoftver kiválasztásának, megismerésének időszakában díjmentes helyszíni bemutatókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, ahol az igényekhez szabott terjedelemben és részletességgel tárjuk fel az infoMátrix tulajdonságait.
 
 
Az infoMátrix bevezetése során költségtérítés ellenében vállaljuk a szoftver telepítését a megrendelő informatikai rendszerére. Ennek során a követendő ügyvitelnek megfelelően beállítjuk az infoMátrix működését szabályozó sok tucatnyi paramétert, és részletesen ismertetjük a szoftver használatát a kezelőkkel. Az igények és a műszaki lehetőségek megszabta korlátok között átemeljük a megrendelő által korábban üzemeltetett informatikai rendszerből a szükséges adatokat. Az éles indulás napján helyszíni jelenléttel biztosítjuk az esetlegesen felmerülő kérdések azonnali megválaszolását és az oktatáson elhangzottak készség szintű begyakorlását.
 
 
Az infoMátrix további zökkenőmentes használatához átalánydíjas ügyfélszolgálatot biztosítunk. Munkatársaink a telefon mellett várják azoknak a felhasználóknak a jelentkezését, akik akadályba ütköztek az oktatásokon elhangzottak értelmezésében vagy egyszerűen bizonytalanok egy ritkán előforduló ügyviteli esemény helyes kezelésében. Az ügyfélszolgálat távadatkapcsolatba léphet a betelefonáló rendszerével, így azonos képernyőt látva a segítségnyújtás hatékony és azonnali.
 
 
Az ügyfélszolgálat másik példája az Ön által pillanatnyilag olvasott honlap, melynek regisztrált felhasználóinknak díjtalanul nyitva álló részéről letölthetők az új verziók, dokumentációk, hasznos segédletek.
 
 
A sikeresen elindított rendszer egy változó jogi, gazdasági és üzleti környezetben kezdi meg munkáját. Az ügyvitelét ránk bízó megrendelőnek jogos elvárása, hogy a beruházása hosszútávon is naprakész, szabályos és üzemeltethető legyen. Ennek a folyamatosságnak a fenntartása érdekében átalánydíj ellenében vállaljuk a szoftver jogszabályi követését. A szoftverkövetés keretében fejlesztői kapacitást tartunk fenn a felhasználók által jelzett jogszabályváltozások átvezetésére a rendszeren, amit a felhasználókkal történő egyeztetést követő fejlesztéssel és új verzió kibocsájtásával teljesítünk.
 
 
A szoftverkövetés során nem csak jogszabályi változások miatt szükségessé vált módosításokat kapnak meg felhasználóink. Fejlesztőgárdánk minden nap csiszolgatja az infoMátrixot. Napi kapcsolatban az ügyfelekkel sok segítő visszajelzést, óhajt kapunk, melyeknek igyekszünk is eleget tenni. Ezekkel folyamatosan gazdagodik a rendszer, egyre okosabb, kényelmesebb. Az elmúlt években kialakult gyakorlat szerint havonta adunk ki újdonságokat tartalmazó verziót szerződött ügyfeleink részére.
 
 


  Az Ön IP címe: 54.197.24.206  
©2005 Main-Car Kft. Minden jog fenntartva!